Gastenboek pellwood drum-en percussie stokken

Daarom kies je voor ons:

  • Vertrouwde kwaliteit
  • Gunstig geprijsde stokken
  • Duurzame, sterke stokken, 100% recht
  • Tevreden & trouwe klanten
  • Ruim assortiment voor diverse stijlen

Welkom op het gastenboek van Pellwood drum- en percussie stokken. Laat even reactie achter, zodat andere bezoekers weten wat ze kunnen verwachten.

Alvast  bedankt namens  Pellwood !!

 

 

Youri Koggel zegt op 16 juli 2017 19:26
op de Dutch vintage drum meeting stond Dennis Smits achter een stand van PellWood drumsticks! Ik was al tijden opzoek naar de juiste stokken, maar nooit echt goede gevonden. Zwakke polsen was de reden dat ik niet met zware/dikke stokken kan spelen, maar te dun vindt ik vond ik ook weer niet prettig. Ik zat altijd een beetje te klungelen tussen de 5a en 7a van VicFirth. Zo doen kwam ik dus in gesprek met Dennis. Na een aantal dingen uitgelegd te hebben gekregen en uitgeprobeerd, was ik er al vrij snel uit! De 6a hickory van PellWood! Nu 2 maand verder en wat een geweldige stokken!!!! mooie verhouding, goede lengte, juiste dikte en een lekker gewicht Zeer tevreden over deze stokken!! Mocht er niks beters komen blijf ik bij PellWood!! En ja, als je het dan toch over prijs hebt is ook PellWood weer veel interessanter! Prijstechnisch heel mooi en zelf het idee dat de stokken ook sterker zijn dan andere merken. Gaan dus langer mee bij mij!!! Youri Koggel
Jeroen Vrolijk Drummerslab.nl zegt op 02 mei 2017 16:52
Kan niet wachten op mn nieuwe bestelling Pellwood stokken, klinken goed, slaan goed, voelen goed. Laat maar komen
Michel Blanken zegt op 20 februari 2017 14:06
Vandaag mijn 5b hornbeam stokken met Moonstruck opdruk ontvangen. Zien er fantastisch uit. Vanavond gelijk uitproberen! Nogmaals dank voor de snelle actie en verhelderend gesprek over de verschillen in de houtsoorten. Toch wel erg fijn om met een wat kleiner bedrijf te werken, veel persoonlijker. Goed bezig!

Commentaar beheerder:

Goed om te horen dat ze helemaal naar tevredenheid zijn geworden. De informatie over de houtsoorten geven we graag aan onze klanten. Veel plezier vanavond met het uitproberen en het showen van je nieuwe aanwinst. 

Edwin Moes zegt op 05 februari 2017 15:13
Fantastische drumstokken heb half december een paar setjes Rock Classic maxi besteld en ben er zeer blij mee.Speelde met VF 5b xl maar deze Pellwoods spelen veel lichter en makkelijker. Mijn volgende sets zijn zeker weer van Pellwood

Commentaar beheerder:

Erg fijn om te horen dat de sticks goed bevallen. Veel te gekke uren achter de drumkit gewenst met je aankoop.

Robin Pothof zegt op 05 december 2016 12:21
Een paar 6A en 5A besteld. Fijne stokken met een goede grip en balans. Bovendien gaan ze lang mee! Veel kwaliteit voor een goede prijs!
Jean-Michel Veendorp zegt op 18 november 2016 10:46
2 paar stokken 5A medium gekocht voor gebruik in het dweilorkest. Erg fijne stokken voor een scherpe prijs en snel geleverd! Thanks !
Bram de Visser zegt op 03 november 2016 20:26
7A EXTRA SLIM, helemaal mijn stok dus!
Koos Blauw zegt op 27 september 2016 21:56
Speel met veel plezier Pellwood, kwalitatief goede stokken en gaan lekker lang mee. Speel al mijn hele drumleven met type 7A. Ga er mee door tot.... en mede dank zij het leuke contact met Henk-Jan.
Yorick Mensink  zegt op 22 september 2016 13:07
Ik speel nu zo'n 3 jaar met Pellwood sticks. Momenteel speel ik met de Medium Maxi 5A. Ondanks dat Hornbeam een lichtere houtsoort is gaan deze stokken zeer lang mee. Dat in combinatie met het goede contact met Henk-Jan maakt mij zeer tevreden!
Don Wielogroch zegt op 18 september 2016 16:36
Zowel ikzelf als mijn leerlingen zijn erg tevreden met de stokken van Pellwood. Speelt fijn en de hornbeam stokken gaan lang mee. Goede kwaliteit dus. Super!
Piet Kramer zegt op 16 september 2016 15:20
Geweldige drumstokken voor beginners tot professionele drummers. Keuze uit vele maten en houtsoorten. Bestel ze ook eens en overtuig jezelf.
Jeroen Vrolijk (DrummersLab.nl) zegt op 15 september 2016 10:12
PellWood gebruik ik sinds ik henkJan ontmoette op de Vintage Drums beurs in Vianen. Sindsdien zijn ze niet meer uit mn handen geweest. Kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard een goede sound op mn bekkens. Juiste tip, juiste gewicht het is allemaal bespreekbaar bij PellWood! Go get them guys!!
Ulrich Benkart - Germany zegt op 07 september 2016 21:08
I saw Pellwood at Musikmesse Frankfurt long time ago, tried the sticks and they are the only sticks long enough, but not too heavy and with a little bit more weight at the tip side which makes a nice punch. We find each other so to say. The price is fair, durability is very good. I´m playing drums just for fun. I like Pop and Rock drumming and this sticks have a nice rebound with good control at rolls etc. which makes it easier to keep time during fills. Did I mentioned that they are perfect for me :-)?! I remember that I already ordered some a view years ago from you.