Over Pellwood

Wij leveren al 15 jaar hoogkwalitatieve drum-en percussiestokken aan zowel professionele als hobbymatige drummers. Dit doen we altijd voor een aantrekkelijke prijs. Toch kiezen onze klanten in de eerste plaats voor onze stokken vanwege de speeleigenschappen en de duurzaamheid.

Een goede drumstok maken vraagt vakmanschap. Wij maken die goede stokken met veel passie. Onze Pellwood drumstokken worden zelfs al voor de productie geselecteerd op houtdichtheid en op gewicht. Dit “pré-production weighting process” garandeert dat van een zelfde type drumstok elk exemplaar gelijk in gewicht is, en om die reden zijn de stokken ook nog onderling uitwisselbaar.

En wat dacht je van de mogelijkheid je Pellwood drumstok te personaliseren met eigen opdruk.

Drumstokken zijn een verlenging van jouw armen en moeten jouw drumspel één op één goed kunnen overbrengen op jouw instrument. Besteed daarom aandacht aan de keuze van jouw gereedschap: je drumstokken. Wij adviseren je graag om de perfecte match te vinden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Velen gingen je voor, probeer het uit en overtuig jezelf in onze test studio. Waarbij je op je eigen snare en cymbals de stokken kan testen.

Hieronder een film over de productie van onze stokken in de fabriek.

 

Eigen drum sticks ontwerpen!

Pellwood biedt de mogelijkheid tot een eigen opdruk met naam of logo.Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.