Referenties klanten en vakbladen

Daarom kies je voor ons:

 • Vertrouwde kwaliteit
 • Gunstig geprijsde stokken
 • Duurzame, sterke stokken, 100% recht
 • Tevreden & trouwe klanten
 • Ruim assortiment voor diverse stijlen

Een aantal passages uit de vakbladen van afgelopen jaren:

Slagwerkkrant:

Uniek is het “Pre-Production Wood Weighting process”. Het ruwe materiaal wordt voor de productie gewogen. Elk model drumstok wordt gemaakt van hout met eenzelfde gewicht en dichtheid. Daardoor zit er bij alle stokken van hetzelfde model nooit meer dan 3 gram gewichtsverschil tussen twee stokken. De stokken worden tijdens de productie maar liefst drie keer getest, en ze worden afgewerkt met een speciale antislip-lak. Er is keuze uit stokken van haagbeuk en hickory. Daarnaast heeft Pellwood een hele reeks mallets en rods. Ook custom opdrukken en zelfs custom modellen zijn tegen een meerprijs mogelijk.  Een paar stokken van haagbeuk kosten € 8,- voor hickory betaal je € 9,50 per paar” - Bronvermelding: Slagwerkkrant – december 2013, nummer 178, 32ste jaargang

Slagwerkkrant:

Pellwood verraste ons in 1999 al met een aantal uitstekende, scherp geprijsde stokken. Ook nu is er weinig mis met de hot rods. Pellwood gebruikt bij de productie het hout van de witte haagbeuk en dat maakt de stokken en Hot Rods flink stevig. Zelfs de Extra Lights die over slechts 14 dunnen sprietjes beschikken kunnen heel wat hebben. Een dun laagje lak zorgt zelfs bij flink zweten voor een goede grip” - Bronvermelding: Slagwerkkrant - mei/juni 2001, nummer 103, 19e jaargang.

Meet Music:

De lak op de sticks voelt heel natuurlijk aan en ik denk dat de zwetende drummer weinig last zal hebben van vervelende slippartijen. Allereerst vind ik dat Pellwood een enorme keuze in modellen biedt en dat is erg goed en heel verrassend gedaan. Pellwood levert voor weinig geld veel stokken, die zeer bruikbaar zijn voor drummers en percussionisten in de amateur-en professionele muziekwereld. Ze kunnen tevens grote uitkomst bieden voor “stokkenverslijters”, omdat ze toch een behoorlijke tijd meegaan. - Bronvermelding: Meet Music door Gijs Kasius – Aug. 1999, nummer 128, 12e jaargang.

Voor meer referenties kijk op www.facebook.nl/Pellwooddrumsticks

 • Pellwood 5A Medium: wat een fijne stokken!. Speelde voorheen met “Vic Firth 5A Classic Rock Rock”, maar hou het vanaf nu bij Pellwood.
 • Pellwood drumstokken: nooit gedacht buiten de gebruikelijke A-merk drumstokken om een merk te vinden die net zo goed zijn of zelfs beter.
 • Pellwood drumstokken zijn duurzaam, ze splinteren niet zoals de “A-merk X.” en hebben een goede grip. Voortaan Pellwood voor mij.
 • Pellwood stokken, waanzinnige stokken voor een waanzinnige prijs. Deze had ik jaren geleden al moeten hebben.
 • Speel veel rimshots en mijn drumstokken braken met de A-merken die ik voorheen gebruikte in tweeën als luciferhoutjes. Daarom al een lange geschiedenis achter de rug in het zoeken naar de perfecte drumstok voor mij, met een betere duurzaamheid. Toen kwam ik bij Pellwood.nl terecht. Nu speel ik tevreden met het Pellwood Rockmodel in de Witte Haagbeuk uitvoering.
 • Ik had voorheen veel pijn tijdens het spelen met Hickory drumstokken, nu speel ik met Pellwood Witte Haagbeuk, het  6A model en ben klachtenvrij. De overbrenging van de klap via de Pellwood drumstok naar mijn hand toe is veel prettiger, het absorbeert slagkracht echter de stok blijft doen wat ie moet doen en vibreert niet.
 • Voor diegene die nog geen Pellwood sticks vastgehouden hebben: Get them, Feel them and Enjoy this wonderfull stick in all it's ways.
 • Pellwood drumsticks zijn voor mij de beste die er zijn. De stokken liggen goed gebalanceerd en ze zijn in elke setting te gebruiken: live en in de studio! Daarnaast is de variatie van stokken in de laatste jaren enorm gegroeid zodat je altijd kunt variëren. Daarnaast is de service van Henk-Jan van uiterst professioneel en klantgericht. Voor mij niets meer anders!
 • Pellwood Hickory 5A Medium en Pellwood Hornbeam 5A om te proberen aangeschaft. Wat een fijne stokken. Speelde voorheen op “. A-merk ..5A Classic Rock”, maar hou het vanaf nu bij mijn Pellwood drumstokken, nog goedkoper ook.
 • Superfijne stokken voor een prima prijs! Ik speel er al 9 jaar mee en de Pellwood stokken bevalt mij nog steeds prima!