Referenties klanten en vakbladen

Een aantal passages uit de vakbladen van afgelopen jaren:

Slagwerkkrant:

Uniek is het “Pre-Production Wood Weighting process”. Het ruwe materiaal wordt voor de productie gewogen. Elk model drumstok wordt gemaakt van hout met eenzelfde gewicht en dichtheid. Daardoor zit er bij alle stokken van hetzelfde model nooit meer dan 3 gram gewichtsverschil tussen twee stokken. De stokken worden tijdens de productie maar liefst drie keer getest, en ze worden afgewerkt met een speciale antislip-lak. Er is keuze uit stokken van haagbeuk en hickory. Daarnaast heeft Pellwood een hele reeks mallets en rods. Ook custom opdrukken en zelfs custom modellen zijn tegen een meerprijs mogelijk.  Een paar stokken van haagbeuk kosten € 8,- voor hickory betaal je € 9,50 per paar” - Bronvermelding: Slagwerkkrant – december 2013, nummer 178, 32ste jaargang

Slagwerkkrant:

Pellwood verraste ons in 1999 al met een aantal uitstekende, scherp geprijsde stokken. Ook nu is er weinig mis met de hot rods. Pellwood gebruikt bij de productie het hout van de witte haagbeuk en dat maakt de stokken en Hot Rods flink stevig. Zelfs de Extra Lights die over slechts 14 dunnen sprietjes beschikken kunnen heel wat hebben. Een dun laagje lak zorgt zelfs bij flink zweten voor een goede grip” - Bronvermelding: Slagwerkkrant - mei/juni 2001, nummer 103, 19e jaargang.

Meet Music:

De lak op de sticks voelt heel natuurlijk aan en ik denk dat de zwetende drummer weinig last zal hebben van vervelende slippartijen. Allereerst vind ik dat Pellwood een enorme keuze in modellen biedt en dat is erg goed en heel verrassend gedaan. Pellwood levert voor weinig geld veel stokken, die zeer bruikbaar zijn voor drummers en percussionisten in de amateur-en professionele muziekwereld. Ze kunnen tevens grote uitkomst bieden voor “stokkenverslijters”, omdat ze toch een behoorlijke tijd meegaan. - Bronvermelding: Meet Music door Gijs Kasius – Aug. 1999, nummer 128, 12e jaargang.

Voor meer referenties kijk op www.facebook.nl/Pellwooddrumsticks

 

 

 

Eigen drum sticks ontwerpen!

Pellwood biedt de mogelijkheid tot een eigen opdruk met naam of logo.Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.