Pellwood X-Line 5A medium

Artikelnaam:  Pellwood X-Line 5A medium
Rubriek: Witte Haagbeuk Stokken
Artikelcode:  5XL
Punten: 1 punten
Lengte stok:   407
Soort tip:   Acorn
Gewicht:   48
Diameter :   14
Houtsoort:   Witte Haagbeuk
Lengte klasse:   401-410 mm
Diameter klasse:   13,01-14 mm
Gewicht klasse:   46 - 50 gram
Tip groep:   Acorn
Prijs:  € 6,00
Standaard / Nylon:
Afwerking Lak:
Aantal:

Pellwood X-line 5A is de meest gemiddelde model drumstok die er is en om die reden ook het best verkochte model. Deze stok is in alle opzichten gemiddeld, dit geldt voor de lengte, de diameter, de balans zit ook keurig in het midden en de stok heeft een mooie traanvormige tip.

De X-line 5A drumstokken zijn absolute allrounders en zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf circa 8 jaar.Deze X-line drumstokken zijn standaard uitgevoerd met een houten tip en in de houtsoort witte haagbeuk en op bestelling verkrijgbaar in hickory en/of met een kunstof tip.

X-Line drumsticks by Pellwood is de beste economische keuze voor drumstokken! Gewoon prima, 100% rechte, duurzame en sterke stokken, het best mogelijke compromis in prijs en kwaliteit. De kwaliteitscontroles en selectie van de Premium A-line is zeer streng, drumstokken welke niet aan deze hoge eisen voldoen maar nog wel keurig recht en kwalitatief genoeg zijn worden gebruikt voor onze zeer scherp geprijsde “economy- line”. We hebben 5 hardlopende modellen standaard op voorraad in de houtsoort witte haagbeuk, op bestelling zijn andere modellen verkrijgbaar. Prima alternatief voor de stokkenverslijters onder ons en ook prettig voor jouw portemonnee.


Gerelateerde artikelen

Pellwood 5A Medium Witte Haagbeuk

Eigen drum sticks ontwerpen!

Pellwood biedt de mogelijkheid tot een eigen opdruk met naam of logo.Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.